8 Ocak 2019 Salı

METİN2 TR ZODYAK TAPINAĞI REHBER



METİN2 ZODYAK TAPINAĞI BİLGİ

ZODYAK TAPINAĞI HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI


ZODYAK TAPINAĞI NEREDE: Zodyak tapınağı ışınlayıcıdan 2. sayfasında yer almaktadır 

ZODYAK TAPINAĞI NEDİR: Zodyak tapınağı 12 adet değişik bekçiden oluşan ve haftanın her günü değişen hergün 2 değişik haritaya girebilen ve pazar günleri bütün haritaların aktif olduğu zindan sistemidir.

ZODYAK TAPINAĞINA NASIL GİREBİLİRİM: Zodyak tapınağına tek ve 8 li guruplar halinde girebilirsiniz zorluk seviyesi gurubun level seviyesine göre belirlenir minumum 20 level'den 120 levele kadar girilebilir

ZODYAK TAPINAĞINA GİRMEK İÇİN NELER GEREKLİDİR: Kişi başına 12 adet animosfer gereklidir ve içerde öldükten sonra dirilebilmek için dirilme prizması gereklidir.

ANİMOSFERİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM: Mini haritanın yanında küçük simge halinde sayı halinde gösterilmektedir kendiliğinden dolması her 1 saate 1 adet olarak gerçekleşmektedir en fazla 36 adet verilir haricen nesne markettende ulaşabilirsiniz

DİRİLME PRİZMASINI NASIL ELDE EDEBİLİRİM: İlk girişte tapınağın 1. katını başarılı şekilde geçtiğimizde ve metin kes görevini verdiğinde metin kesince 200 adet vermektedir daha sonrasında günlük görev yaparak günlük 20 adet kazanabilirsiniz  veyatta 40.katta seyyar satıcıda 200'er adet olarakta alabilirsiniz (burada dikkat etmeniz konu her öldüğünüzde istedği dirilme prizması sayısı artacaktır 1,4,8 ve en son 10 ar olarak katlayarak gidecektir)

KAÇ ÇEŞİT ZİNDAN VAR VE NASIL İŞLİYOR:Toplamda 12 çeşit zindan var. Her zindanın bossu ayrı ve hergün değişik 2 zindan açılmakta pazar günü ise bütün zindanlar açık.Neden hergün değişik harita derseniz her haritanın o günkü patronuna göre nişan toplamamız istenmiş her harita kendi damga ve nişanını vermekte .

Pazartesi: Zi ve chou portalı açık Bu portallardan her katı geçtiğinizde chou yada zi nişanı ve mavi korece yazılmış jai nişanı gibi nişanları alabilirsiniz. ek olarak bütün nişanları yine 40 kattaki seyyar satıcıdan alabilirsiniz.

Salı: Yin ve mao portalı açık bu zindanda yine yin ve mao nişanı kasabilir aynı zamanda mavi yi nişanı kasabilirsiniz.

Çarşamba: Chen ve si portalı yine bu portalda chen ve si nişanı kasabilir ve xin ve ren gibi mavi nişanlarda kasabilirsiniz.

Perşembe: Wu ve wei portalı açık bu zindandanda wu ve wei nişanı kasabilir yine mavi geng nişanı kasabilirsiniz.

Cuma: Shen ve Yu zindanı açık bu zindanlardanda shen ve yu nişanı kasabilir ve mavi bing ding ve mu nişanı kasabilirsiniz.

Cumartesi: Xu ve hai portali açık yine bu portaldan xu ve hai nişanı kasabilir ve mavi gee nişanı kasabilirsiniz.

Pazar: pazar günü ise istediğiniz haritaya gireblirsiniz 12 zindanda açık amaç kolay olduğunu düşündüğünüz zindanlara yada seri girmek yada eksik nişanınız varsa stoklamak için bir fırsat sunmak.

ÖDÜL SİSTEMİ NASIL VE NELER ÇIKAR 

Ödül sistemi 3 aşamalı olarak belirlenmiş durumda:

1.nci aşama: zodyak bosu nu kesince zodyak sandığı veriyor bu sandığın içerisinden zodyak silahları, Zodyak zırhları,Yeni kuşaklar,Soğutma iksiri,Yeşil pot,Mavi pot, Kırmızı pot, ve dönüşüm küresi çıkabilmektedir.

2.nci aşama:Toplanılan nişanları Keşiş milbornun üstüne sürükleyerek Mavi yada kırmızı zodyak sandukası ile yada element çiçeği ile takas edebilirsiniz. Kırmızı sanduka Hayvan figürü olan nişanlardan Mavi sanduka mavi nişanlardan alınabilmektedir. Her 10 nişandan 1 tane sanduka alabilirsiniz.

3.ncü aşama:Bu aşama hem en zor hemde en kıymetli aşamadır.Burda yapmanız gereken Keşiş milborna tıklayıp define sandıklarını bozdur demenizdir. Önümüze bir harita açıkacaktır her 50 adet mavi nişan ve hayvan nişanı ile bir kareyi tıklamamız gerekmektedir.Bu karelerın tamamını tıklanabilir hale getrdiğimizde Sarı alanlar için Aureolin , Yeşil alanlar için Aventurin sandığı vermektedir.Sarı ve yeşil alanların tamamı dolup bu 2 sandığı aldığınızda size asıl ödül hedefelnen ödül olan Yıldız Hazinesini verir.

Yıldız Hazinesi: Herkesin merak ettiği ve mücadele ettiği bu haritanın ruhu olan hazine bu hazinenin önemi şudur bu Hepimizin bildiği meşhur Tılsımlar bu hazineden şansa bağlı olarak çıkabilmektedir. Bu hazineden Zodyak silahları,Zırhları, Kuşaklar,Ve tılsım çıkabilir. Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim bu hazineye ulaşmakta bu hazineden tılsımı çıkarmakta bir okadar zor aşırı emek ve mücadele istiyor.Sabırla aylarca uğraşmanız gerekebilir.

ZODYAK EKİPMANLARININ FARKI VE ÖZELLİKLERİ

1.Zırhlar :Zodyak zırhları Kendinden +9 unu baz alarak söyleyecek olursam 4000 hp % 25 büyü savunması % 7 ortalama zarar direniş vermektedir. Bana göre 115 ve 120 zırhlarından kat ve kat üstündür. pwp zırhı olarak tasarlanmış ama pwe olarakta kullanılabilir.

2.Zodyak Silahları : Bu silahlar pwe silahıdır yani bildiğiniz 75 level ortalamalı silahların 105 level halidir haliyle taban değeri çok çok yüksektir. aynı değerde 75 silahı ile arasında +9 olarak baz alındığında krktikle 3 k fark görülmektedir. buda çok büyük bir etki bana göre.

3.Zodyak Kuşakları : Sadece görsel olarak değişikler normal kuşaklar la aynı emişe sahipler. Görselini beğendiğiniz kuşağı takabilirsiniz. Benim favorim Wei bandı.


4.Zodyak tılsımları : Metin 2 nin bütün bilinen pwe ve pwp ruhunu tamamen değiştiren sistem diyebilirim Bilindiği üzere bütün slot grubuna elemantal bonus getirildi bir slota tıkladığınızda hangi element sınıfına girdiğini üzerindeki işaretten anlayabiliyorsunuz.İşte burda o tılsımlar devreye giriyor.

6 ÇEŞİT DEĞİŞİK TILSIM VAR:

1.Ateş tılsımı: Bu tılsım özellikle ateş diyarı razador, meley ve doyum daki slotlara karşı ateşin gücü adı altında güç vermektedir. 

2.Şimşek Tılsımı: Sürgün Slotlarında ve haritanın belirli bölgelerinde Beran setauda geçerli olan tılsım 

3.Karanlığın Tılsımı:Bazı bosslarda ve slot gruplarında geçerli olan tılsım.

4.Buz Tılsımı: Bazı bosslarda Bangjanamu, ve buz cadısı gibi bosslarda geçerli olan tılsım.

5.Toprak Tılsımı: Bu tılsım Jotun trym ve bazı slot gruplarında geçerli olan tılsım

6.Rüzgar tılsımı : İmhacılar gibi büyülü orman slotlarında geçerli olan tılsım. 

Genel itibari ile bu tılsımlar ın her birisi farklı slot grubuna fazla vurmanız için tasarlanmış durumda.Bu tılsımların element bonusunun haricinde 5 adet artırmada kendımız atabiliyor ve efsun arayabiliyoruz.Gelen efsunlar zodyak canavarına karşı güçlü,Kılıç,Bıçak,Çift el,Pençe savunmasından kopuş gibi (rakibin savunmasını yok sayma bonusu getirilmiş olup bu tılsımın en can alıcı efsunudur) Düşünsenize rakibin savunmasını % 15 yok saymak aynı büyü bozma gibi birde fiziksel hasarın damage tabanını esas alırsak çok büyük etki sırf bu bonus yüzünden bu tılsımlara paha biçilemeyeceğini düşünüyorum.Aynı zamanda % 10 yarı ınsanlara karşı güçlü ve % 10 yarı insanlara karşı direnç bonusuda gelebiliyor bu haritanın özü bu tılsımlar simya gibi kıymeti sonrada anlaşılmadı.erken anlaşıldı ama sahip olması simya kadar kolay değil.Bu tılsımlar +200 e kadar basılabiliyor ama şuanda +1 e basmak için yine tılsımın kendisini istiyor olması bu işin çok uzun vadeli olduğunun kanıtı.


Disqus Yorumları Yükle

0 comments