6 Nisan 2017 Perşembe

Metin2 Hataları Ve Çözümleri

www.metin2hackx.blogspot.com
Metin2 Hataları Ve Çözümleri


indir butonu ile ilgili görsel sonucu

1-GameGuard  %100 Çözümü:Öncelikle www.metin2hackx.blogspot.com Adresinden Hilemizi İndiriyioruz Sonra İnen Winrara Dosyasının İçinde Masa Üsütüne Çıkarıyoruz Masa Üstüne Çıkardığımız Dosyaları Metin2'nin Kurulu Olduğu 

Klasöre Atıyoruz Metin2_Lunch.exe (Kendi lunchu Deil Hileli Olan..)  Önümüzü Start Yazılı Olan Bir Pencere Gelecek Ardından Metin2 Klasörüne Geri Dönüyoruz GameGuard Adlı klasörü Açıyoruz Önce Açtığımız Lunchere Geri Dönüp Starta Basıyoruz Ardından Oyunu Başlata Basıyoruz DİKKAT Önümüze Gelen Logolar Bitince 
Hemen GameGuard Klasörünün İçindeki Dosyaları Siliyoruz(Hepsi Silinmeyebilir Sıkıntı Yok) Ve Oyunumuza Dönüp Rahatca Oynuyoruz.
DİPNOT:ÖNÜNÜZE GELEN HATALARI KAPATMADAN AŞŞA ATINIZ
metin2client.bin not found. wrong metin2 directory hatası çözümü
Bu hata hileyi oyunun klasörüne atmadığınız da gelmektedir. Eğer oyununuzun kurulum yerini değiştirmediyseniz alttaki adreste yer almaktadır.
C:\Program Files (x86)\GameforgeLive\Games\TUR_tur\Metin2
Program Files (x86) olan yer sisteminiz 32 bit ise Program Files şeklinde olacaktır.

Siyah Ekran Hatası
Siyah ekran gelen olursa tekrar tekrar yazdım ama bir daha yazayım temiz oyunu başka bir yere yeniden kopyalayın o oyunu açın ilk yani test edin baktınız normal açılıyor hileyi tekrar rardan çıkarıp onun üstüne atıp oradan devam edin siyah ekran hatasını uğraşmadan bu şekilde direk 2 dk da çözmüş olursunuz.

lib.xxx hataları
Eğer bu şekilde bir hata alıyorsanız. Oyunun kurulu olduğu klasörü açın. Sonra lib klasörünü olduğu gibi silin. Oyunu normal açın hileli değil packleri yeniden yüklesin ve oyuna giriş yapıp oyuna girin ve biraz dolaşın sonra oyunu kapatın. Hilenin güncel versiyonunu oyunun klasörüne tekrar atıp hileyi yönetici olarak çalıştırıp oyunu açın.

 Start Pasif Olursa 

Oyunu yönetici olarak çalıştırın start aktif olacaktır. Eğer metin2client.bin not found. wrong metin2 directory hatası aldı iseniz üsteki yönergeyi uygulayın sorun halledilmiş olacaktır.
Your Client Version İs Not Support veya Download new version
Bu veya benzeri bir hata ile karşılaştı iseniz muhtemelen oyuna yeni pack gelmiştir veya hileye güncelleme gelmiştir ve elinizdeki hilenin dosyaları bu pack için güncellenmemiştir. Oyuna pack gelince hile burada güncellenmektedir. Fakat eğer hile yapımcısı geç çıkartırsa hileyi doğal olarak bizde paylaşamıyoruz o nedenle birçok yorum gelmekte fakat yeni sürüm bize ulaşıncaya kadar bizimde yapacağımız birşey yok lütfen bu hatayı aldığınızda biraz daha sabırlı olunuz ve sürekli yorum yazmayınız. Güncelleme günleri gelen yorumlara cevap yazmak biraz daha zor oluyor çünkü. Hilenin güncel versiyonu eklendiğinde o zamanki tarih ile birlikte bu sayfa üzerinden güncelleme yapılacaktır. Tarih güncellendiğin de tekrardan indirip kullanabilirsiniz hileyi.
Disqus Yorumları Yükle

0 comments